Om mig

Om mig

Mit navn er Carlo Mosgaard Larsen og jeg bor i Vester Hassing 15 km. nord øst for Aalborg og har topdræt opdræt af engelske undulater, som en af mine hobby.

Jeg har haft undulater siden først i halvfemserne. De første fik jeg på grund af, at min kone Jette, som dengang var dagplejer, syntes at børnene skulle have nogle fugle at se på, i en voliere ude i haven, Det blev til 3 par engelske undulater, købt ude i det der dengang hed Calle´s dyrerige.

Medlem af Dansk Undulat Klub og vores lokal klub her i nordjylland, også kaldt D U K kreds 7. Her er vi ca 20 undulatopdrættere der mødes og der bliver holdet foredrag og vi diskuterer omkring hobbyen, om opdræt, genetik o.s.v., men vigtigst for mig er venskab, humor og sammenhold.

Jeg har mit fugle hus, i enden af garagen på 16 m2 med 15 ynglebure, 2 voliere, en indenfor og en udendørs med tag over, samt en lille voliere, som bruges til unger og opdeling af fugle inden yngle sæsonen.

Jeg opdrætter Normal undulater grønne og blå,, Opalin. Isabel, Australskbroget, Spangle,Texas Clearbody og Ino ( Lutino , Albino )

Deltager på undulat udstillinger, Kreds 7 i Nordjylland og på DUK Lands udstillingen.

 

Sammen med min bror Per Larsen har vi lavet et fugle program ARVEPLAN til styring af fugle, Stamkort og lister  Klik her